Ish-kryeprokurori, Llalla rekurs në Gjykatën e Lartë

AKTUALITETIsh-Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla kundërshton vendimin e Apelit të GJKKO për rikthimin e sekuestrove të pasurive të tij.

Llalla është drejtuar me rekurs në Gjykatën e Lartë për të kundërshtuar vendimin e fundit të Apelit të GJKKO.


Vitin e kaluar kaloi për gjykim çështja e Adriatik Llallës, i cili akuzohet për ‘mosdeklarim të pasurisë’, dhe ishte fillimisht GJKKO që i hoqi sekuestron, por Apeli i po kësaj Gjykate riktheu sekuestron e pasurive,