Komisionerët për KZAZ, PD dhe LSI ankimojnë vendimin

Më të fundit


Partia Demokratike dhe Lëvizja Socialiste për Integrim kanë vendosur të ankimojnë në Kolegjin e Apelimit vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve për të mos regjistruar anëtarët e tyre në KZAZ.

Pesë ditë më parë, KQZ me votat e anëtarëve të Partisë Socialiste vendosi të mos regjistronte komisionerët e propozuar nga dy partitë e mëdha të opozitës në Komisionet Zonale të Administrimit të Zgjedhjeve. Pavarësisht se PD dhe LSI nuk marrin pjesë në zgjedhjet, ato vendosën për të dërguar anëtarë vetëm në KZAZ.


Partia Demokratike dhe LSI mësohet se kanë ankimuar sot vendimin e Komisionit Qendror të zgjedhjeve për komisionerët në zgjedhje.

Ankimimi u paralajmëruar nga Ivi Kaso që në 23 maj, ditën kur KQZ rrëzoi kërkesën e dy partive opozitare.

I takon Kolegjit Zgjedhor që të marrë vendimin nëse dy partitë opozitare do të mund të emërojnë anëtarë në KZAZ për zgjedhjet e 30 qershorit
Skip to toolbar