KQZ kërkon të gjobiten 20 kryebashkiakë: Përdorën burimet publike për fushatën elektorale

Më të fundit


Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve i ka drejtuar Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve 5 kërkesa për vendosje të sanksioneve administrative.

KQZ kërkon gjobë për 20 kryebashkiakë pasi thekson se kanë përdorur burimet publike për fushatë.


Gjithashtu është kërkuar gjobë edhe për 5 Sekretarë të Përgjithshëm në 5 ministri si dhe 2 drejtorë shkollash.

Ndërkohë sqarohet se seancat paraprake të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve do të zhvillohen të hënën.

Kryetarët e bashkive ndaj të ciëlve është kërkuar gjobë

-Armando Subashi, kryetar për bashkinë Fier

-Gledian Llatja, kryetar për bashkinë Elbasan

-Klodian Taçe, kryetar për bashkinë Gramsh

-Arif Tafani, kryetar për bashkinë Belsh

-Lefter Alla, kryetar për bashkinë Bulqizë;

-Andis Salla, kryetar për bashkinë Cërrik;

-Redjan Krali, kryetar për bashkinë Kavajë;

-Klement Ndoni, kryetar për bashkinë Këlcyrë;

-Erion Isai, kryetar për bashkinë Kolonjë;

-Shuaip Beqiri, kryetar për bashkinë Konispol;

-Safet Gjici, kryetar për bashkinë Kukës;

-Pjerin Ndreu, kryetar për bashkinë Lezhë;

-Kastriot Gurra, kryetar për bashkinë Librazhd;

-Majlinda Bufi, kryetar për bashkinë Roskovec

-Elton Arbana, kryetar për bashkinë Shijak

-Eriselda Sefa, kryetar për bashkinë Lushnje;

-Qerim Ismailaj, kryetar për bashkinë Mallakastër

-Nuri Belba, kryetar për bashkinë Prrenjas

-Pali Kolefski, kryetar për bashkinë Pustec

-Blerim Shera kryetar për bashkinë e Vorës
Skip to toolbar