Lëvizte me armë pranë PS, Prokuroria jep pretencën për Vladimir Gjutën

AKTUALITETLëvizja me një armë zjarri pa leje me vete pranë selisë së Partisë Socialiste mund t’i kushtojë një dënim me 5 vite burg, Vladimir Gjutës.

Prokuroria e Tiranës kërkoi këtë masë dënimi për të, në përfundim të gjykimit të tij për akuzën e “mbajtjes pa leje të armëve luftarake” dhe për “mbajtje pa leje të armëve të ftohta”.


Seanca e radhës, ku pritet të dëgjohen konkluzionet e mbrojtjes u caktua në 27 janar