Ndryshojnë zëvendësimet në ndeshje, UEFA jep verdiktin final për këtë sezon, ja numri i lejuar

Më të fundit


Qeveria e futbollit europian, UEFA, ka vendosur që deri në përfundimin e këtij sezoni të lejohen pesë zëvendësime në të gjithë kompeticionet e saj.


Kështu në ndeshjet e Ligës së Kombeve, kualifikueseve për Europianin dhe kualifikueseve për Europianin e femrave, trajnerët do të kenë mundësi të kryejnë pesë zëvendësime dhe jo më tre.

Gjithashtu edhe në ndeshjet e Champions League, Europa League dhe në ndeshjet e Champions League për femra do të jetë i njëjti rregull. Ndërsa klubet mund të grumbullojnë deri në 23 lojtarë, shkruan UEFA në njoftimin e saj.