Protesta e opozitës, Tirana blindohet nga policia

Më të fundit


Opozita e bashkuar do të zhvilloj sot protestën e saj kombëtare në orën 18:30 siç ka paralajmëruar më herët. Policia e Shtetit ka marrë masa për mbarëvajtjen e saj dhe sigurimin e rendit publik duke vendosur kamera në rrugët kryesore si dhe forcat RENEA dhe efektivët e gardës do të monitorojnë protestuesit nga godinat e larta. Mbi 1500 forca policie do të janë të aktivizuara gjatë pasdites së sotme, ndërsa Kryeministria dhe Parlamenti janë rrethuar me gardh metalik. Në gatishmëri do të qëndrojnë edhe ambulancat dhe forcat zjarrfikëse për çdo të papritur.

Opozita ka kërkuar leje deri në mesnatë për zhvillimin e protestës, ndërsa policia e Tiranës ka dhënë leje deri në orën 20:30.Skip to toolbar