PS fiton 5 bashki në qarkun Gjirokastër, “Bashkë Fitojmë” merr Memaliajn

Më të fundit


Në qarkun e Gjirokastrës ka përfunduar numërimi për 6 bashki, ndërkohë që për Bashkinë Gjirokastër vijon akoma numërimi.

Partia Socialiste ka fituar në 5 bashki të Gjirokastrës, konkretisht në Këlcyrë, Tepelenë, Libohovë, Dropull dhe Përmet.


Koalicioni “Bashkë Fitojmë” ka fituar në Bashkinë Memaliaj me kandidatin Albert Malaj.

Më poshtë, rezultatet për Bashkitë e Qarkut Gjirokastër:

Këlcyrë:

Klement Ndoni “PS” 2018 vota

Arjan Kasaj “BF” 1936 vota

Adriatik Spahiu “PD” 137 vota

Tepelenë:

Tërmet Peci “PS” 4088 vota

Baftjar Imeri “BF” 511 vota

Sokol Guga “PD” 346 vota

Libohovë:

Leonard Hide “PS” 1401 vota

Adil Xhelil “BF” 1234 vota

Dropull

Dhimitraq Toli “PS” 3709 vota

Thanas Maneka “BF” 679 vota

Kosta Garo “Nisma Thurje” 177 vota

Memaliaj

Gjolek Guci “PS” 2701

Albert Malaj “BF” 3014

Bashkia Përmet

Alma Hoxha “PS” 4416

Edmond Komino “BF” 1336

Bashkia Gjirokastër

25 kuti të numëruara në Gjirokastër nga 67, rezultati:

Flamur Golemi “PS” 4778 vota

Dorjan Lani “BF” 1470 vota
Skip to toolbar