Rama kryen ndërhyrje kirurgjikale në QSUT

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama është shrtrua mbrëme me urgjencë në mesnatë pas një krize akute apandesiti. 

Zyra e shtypit njofton se naten e mbremshme, pas kryerjes se disa testeve imazherike ne qendren spitalore universitare “Nene Tereza”, kryeministri Rama u diagnostikua me apendisit akut. 


Ne baze te rekomandimit te mjekeve te sherbimit te urgjences, kryeministri iu nenshtrua operacionit per heqjen e apendisitit ne oret e para te mengjesit te sotem. 

Operacioni u krye nga ekipi i mjekeve kirurge dhe anesteziste, nen drejtimin e prof. Arben Gjata, shef i shërbimit të kirurgjise në QSUT.  

Nderhyrja konsiderohet e suksesshme dhe gjendja shendetesore paraqitet e mire. 
Skip to toolbar