Rama vlerëson Roth: Të mbështetemi në fakte për të vendosur për Shqipërinë

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama ka vlerësuar qëndrimin e ministrit gjerman për Europën, Michael Roth, i cili shkruan në twitter se Evropa duhet të mbështetet në fakte për të vendosur për të ardhmen e Shqipërisë, si dhe t’i shqyrtojë faktet me ndershmëri.

“Ministri i Shtetit për Europën i Gjermanisë, Michael Roth:


Për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë ne duhet të mbeshtetemi në fakte dhe në ndershmëri. BE dhe Gjermania kanë shumë për të humbur”, shkruan Rama në facebook ndërsa poston foton e Roth në twitter.

Ministri gjerman Roth është pro çeljes që në qershor të negociatave mes Shqipërisë dhe BE-së. Ai është shprehur së fundmi se Shqipëria i ka qëndruar zotimit për të bërë progres në reformat e kërkuara, tani është radha e BE-së të mbajë fjalën.  

Ministri i Shtetit për Europën i Gjermanisë, Michael Roth: Për Maqedoninë e Veriut dhe Shqipërinë ne duhet të mbeshtetemi në fakte dhe në ndershmëri. BE dhe Gjermania kanë shumë për të humbur.

Gepostet von Edi Rama am Samstag, 1. Juni 2019Skip to toolbar