Rama: Zgjedhjet do mbahen, regjistroni çdo incident dhe denoncojeni

POLITIKË


Kryeministri Rama ka mbledhur sot grupin parlamentar socialist për të diskutuar në lidhje me fushatën elektorale që do të çelet më 31 maj në Pallatin e Kongreseve.

Rama u ka kërkuar socialistëve që të qëndrojë të qetë gjatë provokimeve gjatë zgjedhjeve apo gjatë fushatës dhe të regjistrojnë çdo incident që mund të ndodh.


“Mos u provokoni. Regjistroni ata që mund të shkaktojnë incidente. Të provojmë që nuk jemi ne shkaktarë. Të denoncojmë këdo që cenon zgjedhjet. Çdo njeriu i duhet thënë që kush cenon apo dëmton procesin nuk shkel më në Amerikë apo vende të Bashkimit Europian.’ – ka thënë Rama

Rama gjithashtu ka theksuar se zgjedhjet do të mbahen më 30 qershor dhe se askush të mos mendojë se mund ta ndalojë dot një proces të tillë. Ai theksoi edhe një herë deklaratën e dhënë disa ditë më parë se kushdo që bllokon dhe cenon zgjedhjet do t’i bllokohet hyrja në BE dhe SHBA përgjithmonë.
Skip to toolbar