Shumë telefona jashtë përdorimit në 2022, zbuloni modelet që do të mbyllin WhatsApp

Më të fundit


Shumë prej modeleve të telefonave Android dhe iOS do të jenë më të ekspozuar përballë rrezikut të hakërrimeve.

Mediat e huaja bëjnë me dije se të ekspozuar ndaj sulmeve me qëllim të keq dhe kërcënimeve të tjera së shpejti do të gjejnë dhjetëra modele të telefonave celularë , pasi kompanitë e tyre do të pushojnë së ofruari përdoruesve përditësime sigurie dhe softuer.


Duke filluar nga 1 janari pritet që të gjithë telefonat inteligjentë Android që përdorin versionin 2.3.7 të softuerit ose më herët do të ndalojnë marrjen e përditësimeve të vlefshme që e bëjnë përdorimin e tyre të sigurt. Aplikacioni WhatsApp, nga 1 janar 2022 nuk do të jetë më i disponueshëm në pajisje të caktuara. Celularët e viteve të kaluara kanë filluar të shfaqin më shumë probleme dhe kjo rezulton që ata të karakterizohen si të vjetëruar.

Modelet Android që preken janë si më poshtë:

Archos 53 Platinum.

HTC Desire 500.

Samsung Galaxy Trend Lite.

Samsung Galaxy Trend II.

Samsung Galaxy S3 mini.

Caterpillar Cat B15.

Sony Xperia M.

Wiko Cink Five.

Wiko Darknight.

Samsung Galaxy

Xcover 2. Huaëei Ascend G740.

ZTE Grand S Flex.

Lenovo A820.

Huaëei Ascend Mate.

ZTE V956.

UMi X2.

Huaëei Ascend D2.

Samsung Galaxy Core.

Faea F1.

THL Ë8.

ZTE Grand X Quad v987.

Memo e madhe e ZTE.

Samsung Galaxy Ace 2.

LG Lucid 2.

LG Optimus F7.

LG Optimus L3 II Dyfishtë.

LG Optimus F5.

LG Optimus L5 II.

LG Optimus L5 II Dyfishtë.

LG Optimus L3 II.

LG Optimus L7 II Dyfishtë.

LG Optimus L7 II.

LG Optimus F6.

LG Enact.

LG Optimus L4 II Dyfishtë.

LG Optimus F3.

LG Optimus L4 II.

LG Optimus L2 II.

LG Optimus F3Q.

Lista e iPhone-ve:

iPhone 4 (8 GB).

iPhone 4S.

iPhone 4S (8 GB).

iPhone 5.

iPhone 5C.
Skip to toolbar