Alarm për bombë në një stacion në Greqi

AKTUALITET


Një telefonatë për bombë ka alarmuar autoritetet në Greqi.

Persona të panjohur kanë telefonuar në Komisariatin e Zjarrfikësve Kallitheas dhe kanë thënë se në ISAP-it Kallithea ka një bombë.


Menjëherë pas kësaj telefonate është mbyllur edhe stacioni autoritetet janë nisur menjëherë drejt vendit të ngjarjes.
Skip to toolbar