Gati për të nxjerrë në treg 300 mijë euro drogë, arrestohet shqiptari

BOTA


Karabinierët italianë kanë vënë në pranga shtetasin shqiptar Rudmir Tatari, 43 vjeç, nën akuzën e trafikimit të lëndëve narkotike. Shqiptari prej kohësh ishte nën vëzhgimit të policisë italiane, për lëvizjet e tij të dyshimta.

Policia vendosi të kontrollonte banesën e tij ku dhe konfirmoi edhe dyshimet e saj. Në të u gjetën 2 kuti të mëdha me marijuanë të ndara në disa doza, pesha e së cilave arrinte në 12 kg. Gjetja e lëndës narkotike u bë përmes njësisë së qenve anti-drogë.


Droga kapte në treg një vlerë prej 300 mijë euro, ndërsa ishte bërë gati për t’u shpërndarë në rrugët e Barit.
Skip to toolbar