Jep dorëheqjen kryetari në detyrë i KQZ-së, Klement Zguri

AKTUALITET


Klement Zguri, kryetari në detyrë i KQZ-së ka paraqitur dorëheqjen në Kuvend. 

Mësohet se Zgurit i përfundonte mandati si kryetar i KQZ më 3 nëntor të këtij viti. Zguri u emërua në këtë post pas marrëveshjes së 17 majit 2013 mes kryeministrit Rama dhe kreut të opozitës Basha. Më parë ai ishte anëtar i KQZ-së.

Skip to toolbar