KQZ miraton modelin, kështu do te jetë fleta e votimit në 30 qershor

AKTUALITET


Komisioni Qëndror Zgjedhor ka miratuar modelin se si do të duket fleta e votimit në zgjedhjet vendore të 30 qershorit.

Po kështu KQZ ka miratuar edhe renditjen e kandidatëve në fletën e votimit, për qarkun e Tiranës, Durrësit, Vlorës, Korçës, Fierit, Shkodrës, e Elbasanit.


Në Tiranë, në vend të parë në listë do të jetë Arben Skenderaj kandidat i BD dhe i dyti Erion Veliaj i PS-së.
Skip to toolbar