Kur bëhet fjalë për Ajolën, Lali, jo vetëm që është romantik, por bën dhe humor

Më të fundit


Veliaj njihet si njeri spontan dhe sportiv, por di të jetë romantik dhe të bëjë edhe humor në rrjet. Në një foto të publikuar në instagram nga fotografi i tij Gent Onuzi, Veliaj ka bërë një koment shumë origjinal.

“Shumë yll kjo goca, po ky i marumi kush o”, shkruan Veliaj poshtë fotos së tij me Ajolën.


Ata të dy ishin të pranishëm në Ballon Vjeneze të zhvilluar pak ditë më parë në Tiranë dhe shkëlqyen me paraqitjen e tyre.
Skip to toolbar