Pandemia ndryshon planet, anulohen festimet në disa shtete të botës

BOTA


Edhe ky vit i ri për shkak të pandemisë së koronavirusit, nuk do të pritet me atmosferën e fishekzjarrëve.

Shumë vende të botës kanë anuluar hedhja e fishekzjarrëve, apo dhe festimet në sheshe.


Ndër vendet që anulojnë festimet janë Athina, Roma, Berlini, Londra, Parisi, Dubai e Chicago.

Kujtojmë se shteti i parë që priti sot Vitin e Ri ishte Zelanda e Re, e cila festoi vetëm me drita dhe jo fishekzjarrë. Kjo masë do të ndiqet për të shmangur grumbullimet e qytetarëve.