Protesta e opozitës, Baçi: Nuk mund të quhen të dhunshme shishet që i quajnë si molotovë

Më të fundit


Kreu i PD-së në Fier, Luan Baçi ka deklaruar në nisje të protestës se ajo nuk do të jetë e dhunshme ndërsa akuzoi policinë si provokatore të saj. Gjithashtu Baçi foli edhe për bombat molotov të hedhura në protestën e dhunshme duke u shprehur se “nuk mund të quhen të dhunshme ato shishet që i quajnë si molotovë.”

“Për protestën e sotme vendosin qytetarët. Protestat duhet të jenë jo të dhunshme. Protestat e PD nuk kanë qenë të dhunshme. Nuk mund të quhen të dhunshme ato shishet që i quajnë si molotovë. Policia është provokatore e dhunës. Nga një opozitë  në kushte depresioni, ka dalë në rrugë dhe ka në mbështetje popullin, nuk mund të presin që t’i hedhim lule. Mund të ketë edhe tensione të cilat gjithmonë janë prezent në një protestë. Këto qytetarët që vijnë pas opozitës nuk vijnë vetëm për ndërrim pushteti”, u shpreh Baçi.


Nga protesta foli edhe kreu i PAA, Agron Duka , i cili theksoi se protesta e opozitës është për një kauzë të drejtë, ndërsa bëri apel kundër dhunës.

“Ne luftojmë për një kauzë të drejtë dhe përveçse janë dokumentuar që zgjedhjet janë të vjedhura, politika është e lidhur me krimin. Edhe unë kam të njëjtin apel. Jemi kundër dhunës. Nuk është shumë e lehtë për arsye të zemërimit popullor”
Skip to toolbar