PS krijon koalicion me 24 parti për zgjedhje

Më të fundit


Jo pak, por 24 parti ka arritur të mbledhë në një koalicion Partia Socialiste.

Sot është zyrtarizuar “Koalicioni Aleanca për Shqipërinë Evropiane” që do të regjistrohet në KQZ për të marrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit.

Edhe Partia Demokratike vetëm disa ditë më parë krijoi Koalicionin Opozitar i cili nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet e 30 qershorit. Asnjë parti e këtij koalicioni nuk është regjistruar në KQZ.

24 partitë që nënshkruan dhe që janë pjesë e Koalicionit me PS

1.Partia Socialiste e Shqipërisë

2.Partia Demokracia Sociale e përfaqësuar nga Paskal Milo

3.Partia Social Demokrate e përfaqësuar nga Skënder Gjinushi

4.Aleanca Arbnore Kombëtare e e përfaqësuar nga Gjet Ndoj

5.Aleanca Demokratike e e përfaqësuar nga Eduard Abazi

6.Aleanca e Maqedonasve për integrimin Europian e përfaqësuar nga Edmond Themelko

7.Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane e përfaqësuar nga Valentino Mustaka

8.Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet e përfaqësuar nga Gaqo Apostoli

9.Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen e përfaqësuar nga Kristo Kiço

10.Partia Aleanca Popullore e përfaqësuar nga Artur Dojaka

11.Partia Ardhmëria Shqiptare e përfaqësuar nga Emin Subashi

12.Partia Demokracia e Re Europiane e përfaqësuar nga Koçi Tahiri

13.Partia Demokrate për Integrimin e Prosperitetit e përfaqësuar nga Kujtim Muça

14.Partia e Gjelbër e e përfaqësuar nga Edlir Petani

15.Partia e Pajtimit Kombëtar e përfaqësuar nga Spartak Dobi

16.Partia e Reformave Demokratike Shqiptare e përfaqësuar nga Skënder Halili

17.Partia e të Drejtave të Mohuara e e përfaqësuar nga Ilir Vata

18.Partia Uniteti Kombëtar e përfaqësuar nga Idajet Beqiri

19.Partia G99 e përfaqësuar nga Redi Shtino

20.Partia Kristian Demokrate e përfaqësuar nga Dhimitër Myslia

21.Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare e përfaqësuar nga Genci Sakaj

22.Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve e përfaqësuar nga Ymer Kurti

23.Partia Socialiste e Moderuar e përfaqësuar nga Gjergji Koja

24.Partia Socialpunëtore shqiptare e përfaqësuar nga Ramadan NdrekaSkip to toolbar