Pas takimit me Merkel, Rama mesazh kundërshtarëve: I mahnitur nga ligësia

Më të fundit


Kryeministri Edi Rama ka reaguar me një mesazh në twitter, përmes të cilit i ironizon deklaratat e opozitës apo medieve pranë saj se takimi i tij me Merkel ishte i dështuar.

Ai shkruan në Twitter se është i mahnitur nga ligësia e atyre që kërkon medomes që Shqipëria të dështojë, apo që të mos vazhdojë dialogu Serbi-Kosovë.


Me tej ai thekson se Shqipëria s’do të dështojë kurrësesi dhe dialogu do vazhdojë pa kushte e as paragjykime nga askush.

“I mahnitur nga kazanët e nga ligësitë e të dëshpêruarve që duan me patjetër dështimin e Shqipërisë dhe dështimin me çdo kusht të procesit të dialogut Kosovë/Serbi gjithashtu! Por Shqipëria s’do të dështojë kurrësesi dhe dialogu do vazhdojë pa kushte e as paragjykime nga askush”, shkruan Rama.
Skip to toolbar