Rekomandimi për hapjen e negociatave me BE, Rama: Tregon që kemi përmbushur detyrat

POLITIKË


Këshilli i Europës ka publikuar Progres-Raportin për vendet që aspirojnë të integrohen në Bashkimin Europian, duke rekomanduar hapjen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Menjëherë pas publikimit të këtij Progres-Raporti, ka ardhur dhe reagimi i Kryeministrit Edi Rama, i cili ka shkuar një status në Twitter, duke u shprehur se ky vendim tregon se Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtpisë në këtë proces.


“Rekomandimi pozitiv pa kushte i Komisionit Europian për çeljen zyrtare të negociatave për anëtarësim të Shqipërisë me Bashkimin Europian, konfirmon se Shqipëria i ka kryer me sukses detyrat e shtëpisë në këtë proces. Në 15.00 komunikim i përbashkët publik me ambasadorin e BE”, shkruan Rama në Twitter.
Skip to toolbar