Samiti i Brukselit, Rama: Vlerësim maksimal për ekipin e Shqipërisë

AKTUALITET


Kryeministri Edi Rama në një konferencë me gazetarët tha sot se në Samitin e Brukselit është shprehur një vlerësim maksimal për ekipin negociator të Shqipërisë.

Ai shtoi se sot vendi gëzon një respekt që s’e ka patur kurrë më parë dhe kjo duket tek vizitat e shpeshta të Ursula Von Der Leyen dhe Charles Michel në Tiranë.


Rama shtoi se në samit u diskutua perspektiva e Ballkanit Perëndimor drejt Bashkimit Evropian.

“Kam prekur marrëdhënien strategjike mes Shqipërisë dhe BE që bazohet tek një religjion i përbashkët dhe një amanet i vjetër që është Europa” – tha Rama.
Skip to toolbar