Shtyhet seanca për vrasjen e Pjerin Xhuvanit, Gjykata e Apelit: Akt ekspertimi i paplotë

AKTUALITET


Shtyhet seanca për vrasjen e Pjerin Xhuvanit.

Gjykata e Apelit ka shtyrë seancën për te plotësuar aktekspertizën nga grupi i 3 ekspertëve për në datën 7 Maj në orën 12:00.


Eksperti Artan Rexhepi ka kërkuar një muaj kohë. Ndërkohë eksperti Shpëtim Buda kundërshtoi duke thënë se akti është i saktë për akteskpetizën dhe procesverbalin e keqeyrjes së vendit të ngjarjes. Sipas tij duhet shtojc akti dhe jo se akti eshte i pavlere.

Eksperti Hako u shpreh se nuk kanë aftësi dhe njohuri për pamjet filmike. Gjykata e Apelit tha se detyrat nga ekspertët nuk janë përmbushur përfshirë edhe këqyrjen e pamjeve duke vendosur që akti i ekspertimit është i paplotë.

Gjykata u kërkon ekspertëve që te plotësojnë aktekspertimin dhe tu jepet përgjigje pyetjeve për distancat mes viktimës dhe secilit person që ka qëlluar.
Skip to toolbar