“Ligj kundër tradhtarëve të kombit”, deputeti i PS depoziton projektligj në Kuvend: Kush përdhos simbolet kombëtare, t’u ndalohen funksionet publike

Më të fundit


Deputeti i Partisë Socialiste, Petro Koçi ka depozituar në Kuvend një projektligj, i cili ka për qëllim që të ndalojë përjetësisht të kandidojnë, zgjidhen apo emërohen në funksione publike shtetas që janë dënuar për dhunim apo përdhosje të simboleve kombëtare.

‘Sapo depozitova një projektligj i cili do ndaloje përjetësisht te kandidojnë, te zgjidhen apo te emërohen ne funksione publike shtetas qe janë dënuar për dhunim apo përdhosje te simboleve shtetërore dhe kombëtare. Ligj kundër tradhtarëve te kombit.’- shkruan Koçi.

Skip to toolbar