Shtyhet sërish seanca për Berishën dhe Malltezin, avokatët: Të largohet Irena Gjoka!

AKTUALITET


Gjykata e Posaçme shtyu për në 21 maj seancën e radhës për informacionin 2-mujor të SPAK për hetimin ndaj Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezin.

Avokatët i kanë kërkuar gjyqtares Irena Gjoka të heqë dorë nga procesi, duke i paraqitur edhe një kopje të njehsuar të vendimit të Gjykatës se Athinës të vitit 2004 për ndalimin e saj në zonën Shengen për 10 vite, si edhe gazetën greke “Protothema” që e ka publikuar.

Skip to toolbar