Tragjedia shqiptare në Bullgari, Parlamenti mban 1 minutë heshtje

AKTUALITET


Kuvendi i Shqipërisë e ka nisur seancën e sotme me 1 minutë heshtje për tragjedinë shqiptare në Bullgari.

Kryetarja e Parlamentit Lindita Nikolla ka kërkuar nga deputetët nderimin me 1 minutë heshtje të 45 viktimave të aksidentit tragjik në Bullgari.


Dy ditë më parë një autobus i Maqedonisë së Veriut u aksidentua dhe më pas u dogj në Bullgari teksa kthehej nga Stambolli. 45 persona gjetën vdekjen.