Çfarë duhet të bëni nëse keni fituar lotarinë Amerikane? Ndiq hapat

Më të fundit


Nëse jeni me fat dhe lotaria amerikane ju ka përzgjedhur fitues, ju duhet patjetër të ndiqni këshillat e ambasadës Amerikane. Shpeshherë ajo jep direktiva sesi duhet të veproni në raste të caktuara. Sot ambasada këshillon të gjithë përsonat që kanë fituar Lotarinë që të dërgojnë të gjitha dokumentet e nevojshme arsimore përpara se të kryejnë intervistën. Bëhet fjalë për dokumentet, diploma e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme si dhe diplomat universitare nëse i zotëroni.

“Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare! PyetAnen”, njofton ambasada e SHBA-së.


https://www.facebook.com/usembassytirana/photos/a.446371155837/10156384299555838/?type=3&theaterSkip to toolbar