SHBA, lehtësira për studentët shqiptarë: Ja rregulli i ri

AKTUALITET


Ambasada e SHBA-së ka shpërndarë një mesazh të rëndësishëm për të gjithë të rinjtë shqiptarë që zhvillojnë studimet në Amerikë. Në lidhje me skadimin e vizës, Ambasada njofton se nuk është e nevojshme që të vini në Shqipëri për të bërë rinovimin e saj , për aq kohë sa ndiqni rregullisht universitetin. Megjithatë ambasada e SHBA ka paralajmëron se nuk mund të lëvizin dot nga Shqipëria me vizë të skaduar dhe për këtë duhet të planifikoni në kohë takimin për rinovimin  saj.

Mbajtës të vizave studentore — Nuk është e nevojshme të bëni gjithë atë udhëtim për në Shqipëri gjatë pushimeve verore vetëm për të rinovuar vizën tuaj. Për sa kohë që frekuentoni rregullisht universitetin tuaj, ju mund të qëndroni në Shtetet e Bashkuara edhe nëse viza ju ka skaduar. Gjithsesi, nëse largoheni nga Shqipëria dhe viza juaj është duke skaduar, sigurohuni që të caktoni një takim për ta rinovuar vizën. Planifikoni në kohë”, thuhet në postimin e ambasadës së SHBA.

Skip to toolbar