Enver Hoxhaj: Kosova ka përmbushur kriteret për heqjen e vizave

AKTUALITET


Ministri i Jashtëm i Kosovës, Enver Hoxhaj ka përshëndetur përmes një mesazhi në tëitter, raportin më të fundit të Bashkimit Europian.

Ai shkruan se Kosova i ka përmbushur të gjitha kriteret për heqjen e regjimit të vizave dhe se është e përkushtuar për të adresuar të gjitha sfidat e pazgjidhura

“Ne mirëpresim raportin e BE duke pranuar përparimin e Kosovës në reformat e ndryshme të forcimit të shtetit. Është e rëndësishme gjithashtu të shohim rikonfirmimin e qartë se Kosova ka përmbushur të gjitha kriteret për heqjen e regjimit të vizave për qytetarët tanë. Ne jemi të përkushtuar për të adresuar sfidat e pazgjidhura”, shkruan Hoxhaj në twitter, i cili nuk komenton deklaratën e Mogherinit për heqjen e taksës për mallrat serbe nga ana e Kosovës.Skip to toolbar