Letra III e Ramës, Vasili: Duhet të shkruajë 3 në ditë, ashtu siç merren ilaçet

POLITIKË


Menjëherë pas pas letrës së tretë publike të kryeministrti Rama për kreun e opozitës, Lulzim Basha, ka reaguar numri 2 i LSI, Petrit Vasili, me nota ironie. Ish-kreu i grupit parlamentar të LSI-së, Petrit Vasili thekson se kryeministri i shkruan çdo ditë nga një letër vetes, ndërsa pohon se së paku ai duhet të shkruajë tre letra në ditë ashtu siç merren edhe ilaçet.

 “Edi Ramës s’ka kush t’i shkruajë! Edi Rama i shkruan përditë nga një letër vetes. Gjynah vërtetë, që shkruan kaq pak. Një letër në ditë s’është asgjë. Së paku tre letra në ditë duhet të shkruajë se përgjithësisht kështu merren edhe ilaçet në mëngjes, në drekë dhe në darkë. Por tharja e rrënjëve të mendimit ka bërë që edhe korteksi i trurit t’i thahet, ndaj për një tru të tharë e të atrofizuar edhe një leter në ditë nuk është pak, biles është shumë… Ndonjë trutharë më keq se ai vetë i ka thënë me shumë dashuri “shkruaji nga një letër përditë shefo”. Dhe Edi e bën se ju kam thënë kaq herë që ai bën çfarë i thonë se vetë nuk mendon. Dhe ata vazhdojnë ta tallin….e tallin keq….e tallin rëndë. Asnjë nuk i përgjigjet, asnjë nuk harxhon, asnjë sekond kohë me të, asnjë nuk i hedh vështrimin, e konsiderojnë “të vdekurin, që ecën”!! Dhe në fund mbetet vetëm që….Edi Ramës s’ka kush t’i shkruajë!”, shkruan në Facebook Petrit Vasili.

Skip to toolbar