Tensionet në sallën e Kuvendit, deputetët e Rithemelimit përplasen me Gardën për karriget

AKTUALITET


Seanca e sotme plenare nuk ka nisur ende, por tensionet mes Gardës së Republikës dhe deputetëve të Rithemelimit kanë filluar tashmë.

Deputetët e Rithemelimit janë përplasur me Gardën për karriget, pasi punonjësit e gardës nuk i lejojnë që t’i grumbullojnë tek Foltorja.


“Bjerini karriget. Ik ore komunist muti.

Lëshoji karriget”, thonë ata.
Skip to toolbar