Begaj firmos tre projektligje! Dekretohet rritja e pagave

Më të fundit


Presidenti i Republikës Bajram Begaj ka dekretuar këtë të Hënë projektligjin për rritjen e pagave.

Dekreti i parë përmban ndryshimin e statusit për gjyqtarët dhe prokurorët. I dyti, ka të bëjë me ndryshime për pagat, shpërblimet dhe strukturat e institucioneve të pavarura kushtetuese dhe institucioneve të tjera të pavarura, por të krijuara me ligj. Ndërsa dekreti i fundit, me ndryshimin e pagave për administratën publike si dhe pagës bazë minimale në shkallë vendi.


Presidenca në një njoftim zyrtar shkruan:

Të nderuar, referuar interesit të medias mbi dekretimin nga ana e Presidentit të Republikës Sh.T.Z Bajram Begaj të paketës së plotë të reformës së pagave, më poshtë gjeni të firmosura ditën e sotme 3 dekretet përkatëse:

Bajram Begaj firmos tre projektligje! Dekretohet rritja e pagave për zyrtarët e lartë dhe administratën
Bajram Begaj firmos tre projektligje! Dekretohet rritja e pagave për zyrtarët e lartë dhe administratën
Bajram Begaj firmos tre projektligje! Dekretohet rritja e pagave për zyrtarët e lartë dhe administratënSkip to toolbar