Kaloi me sukses Vetingun, pritet konfirmimi i tij në KLP

Më të fundit


Prokurorja e Përgjithshme, Arta Marku ka kërkuar mbledhjen e prokurorëve për të zgjedhur anëtarin e ri të Këshillit të Lartë të Prokurorisë.

Mbledhja u kërkua pas kalimit me sukses të procesit të rivlerësimit të prokurorit Vatë Staka dhe emërimin e tij si anëtar në KLP, në postin vakant.


Takimi do të zhvillohet më 11 prill dhe se kërkohet prezenca e të gjithë prokurorëve.
Skip to toolbar