“PD nuk i do zgjedhjet e parakohshme”, Patozi: E ka me nge këtë punë

AKTUALITET


Astrit Patozi mendon se Partia Demokratike “nuk dëshiron zgjedhje të parakohshme”. Në një deklaratë për A2CNN, Patozi u shpreh se “PD nuk jep shenja” dhe “nuk po rrit presionin ndaj qeverisë”. “PD bën sikur kërkon zgjedhje të parakohshme, por nuk i do. Nuk jep shenja që kërkon zgjedhje. Nuk po rrit presionin ndaj qeverisë, e ka me nge këtë punë”, tha Patozi.

Sipas tij, koha tregoi që hyrja e Bindjes Demokratike në zgjedhje ishte një veprim i drejtë. Patozi tha se “nuk është penduar”, duke shtuar se “zgjedhjet janë e vetmja zgjidhje në rend demokratik”.  “Nuk jam penduar aspak. Neve na dha të drejtë koha sepse thamë që zgjedhjet do të bëhen dhe nuk do të ketë konflikt. Kështu ndodhi. Të tjerët duhet të pendohen sepse bënë zgjedhjen e gabuar. E vetmja zgjidhje në rend demokratik, pavarësisht problemeve, janë zgjedhjet”, tha Patozi.


Patozi mendon gjithashtu se “Reforma Zgjedhore do të jetë arnim i këtij sistemi, me implementimin e disa rekomandimeve të OSBE\ODIHR, nuk pres asgjë të re. Bindja Demokratike ka prezantuar një platformë serioze që i jep zgjidhje problemeve të mëdha që sot vendi për shkak të keqqeverisjes. Shqipëria duhet të dalë jashtë kryetarokracisë, që është gjeneratori i korrupsionit dhe abuzimit me pushtetin. Duhet të shkojmë në një sistem ku qytetarët kanë mundësi të zgjedhin”.
Skip to toolbar