Ambasada Amerikane paralajmëron qytetarët: Kujdes, në protestën e kaluar ka pasur dhunë

AKTUALITET


Ambasada Amerikane ka paralajmëruar qytetarët e saj në lidhje me protestën që opozita do të mbajë më 25 maj.

Ambasada cilëson në lajmërim se protesta do të nis në orën 19:00 por nuk dihet se sa do të zgjasë. Duke pasur parasysh dhunën e përdorur në protestën e kaluar, njoftojmë qytetarët që të tregojnë kujdes.


“Një demonstratë pritet të zhvillohet para Kryeministrisë. Grupi i demonstruesve mund të protestojnë në disa pika. Nuk dihet orari i përfundimit të demonstratës. Në demonstratat e mëparshme ka pasur dhunë. ‘Policia ka përdorur ujë dhe gaz lotsjellës për të zmbrapsur turmën”, shkruan Ambasada.
Skip to toolbar